Haber

Karayollarında İnşaat ve Onarım Çalışmaları Sürüyor

Otoyolların üretim, bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı kısımlarında yavaş gitmek, trafik işaret ve işaretlerini takip etmek gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yol durum bültenine göre, İzmir-Aydın Otoyolu 88-89. kilometre, üst yapı onarım çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle İzmir-Aydın istikametindeki karayolunun iki şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden yapılıyor.

TAG Karayolu Nurdağı-Bahçe kavşağında üretim çalışmaları nedeniyle Adana istikametine bant aktarma yapılmakta olup, Gaziantep istikametinden çift taraflı ve kontrollü olarak nakliye yapılmaktadır.

TEM Otoyolu Gümüşova-Kavacık kavşaklarındaki viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatlerinde şerit daraltma yapılıyor.

24-28 Kırıkkale-Kırşehir yolu. Üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle Kırşehir-Kırıkkale istikameti trafiğe kapatılarak, Kırıkkale-Kırşehir istikametinden çift yönlü ulaşım sağlanmaktadır.

Çorum-Mecitözü-Amasya yolunun 5-7. ve Beyşehir-Isparta yolunun 25-44. Söz konusu kilometrelerce üretim çalışmaları nedeniyle belirtilen bölümlerde ulaşım denetimli olarak devam etmektedir.

Lapseki-Biga yolunun 12-15. Fore kazıklı üstyapı çalışmaları nedeniyle Biga-Lapseki yönü trafiğe kapatılarak diğer yönden çift yönlü ulaşıma izin veriliyor.

İliç-Kemaliye-Malatya yolunun 27-28. Kilometrelerce meydana gelen heyelan nedeniyle trafik akışı bu bölümde gidiş-dönüş tek şerit olarak gerçekleştiriliyor.

Nevşehir-Aksaray yolunun 16-22. Yolun kilometrelerinde üretim çalışması olması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından çift yönlü olarak yapılıyor.

Artvin-Erzurum yolunun 45’inci kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten ve denetimli olarak sağlanıyor.

pamukkale-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu