Haber

Büyükşehir Yol Bakım Ekibi her yere ulaşıyor

Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Ekibi, yaptığı çalışmalarda en ufak bir aksamaya yol açmadan kaldırımlarda ve yollarda oluşan sorunu gideriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Ekibi, hızlı ve etkili müdahalelerle, kent genelinde bakım, onarım ve imalat çalışmalarıyla kaldırımlarda ve yollarda oluşan sorunu en ufak bir aksamaya neden olmadan çözüyor. Yollarda veya kaldırımlarda oluşan deformasyonlar Yol Bakım Ekibi tarafından bakım ve onarımları yapılarak ulaşım noktasındaki sorunlar giderilmektedir.

 

HIZLI, AKTİF VE PRATİK ÇÖZÜMLER

Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı Yol Bakım Ekibi, şehir genelindeki ana arterler, bulvar ve caddeler, köy yolları ve kaldırımlarda bakım, onarım ve imalat işlerini hızlı, aktif ve pratik çalışmalarla, yaya ve trafiği aksatmadan gerçekleştiriyor. araç trafiği. 153 Davet Merkezi’ne vatandaşlardan gelen talep ve şikayetler ile Büyükşehir Zabıta ve Fen İşleri ekiplerinin tespitlerine hızlı bir şekilde müdahale edilerek analiz ediliyor. Yayaların ve araçların zarar görmemesi için hızlı bir şekilde çalışan Yol Bakım Ekibi, yayaların ve araçların ulaşım imkanlarından sağlıklı ve konforlu bir şekilde faydalanmasını sağlıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

balahaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu