Haber

ALMANYA-Türkiye HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN? Almanya – Türkiye maçını hangi kanalda, saat kaçta ve nerede izleyebilirim? Almanya – Türkiye maçını şifresiz CANLI İZLEYİN!

Teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde Berlin Olimpiyat Stadı’nda gerçekleştirilen antrenmana aday takımdaki tüm futbolcular katıldı. Peki Almanya-Türkiye hazırlık maçı ne zaman? Almanya – Türkiye maçını hangi kanalda, saat kaçta ve nerede izleyebilirim? Almanya – Türkiye maçını şifresiz CANLI İZLEYİN! Detaylar burada…

ALMANYA-Türkiye HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN?

Yarın özel maçta Almanya ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Grubu, hazırlıklarını sürdürdü. A Milli takımımız dünkü antrenmanda ısınmanın ardından dar alanda pas çalışması yaptı. Son bölümde ise oyuncular çift gol taktiği uygulamaları üzerinde çalıştı.

Türkiye yarın saat 22.45’te Berlin Olimpiyat Stadı’nda Almanya ile karşılaşacak. Maçı Polonya Futbol Federasyonu’ndan hakem Bartosz Frankowski yönetecek.

ALMANYA – TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, NEREDEN İZLENİR?

Ay-yıldızlıların antrenmanını tribünden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Başkan Yardımcıları Yalçın Orhan, Yusuf Günay, Mustafa Eröğüt, Milli Gruplar Müdürü Hamit Altıntop, Yürütme Kurulu Üyeleri Talat Papatya ve Cengiz Erdim ile Genel Sekreter Taner Senseven izledi. .

Milli takım, Almanya maçı hazırlıklarını bugün kamp yaptıkları otelde basına kapalı gerçekleştirilecek son antrenmanla tamamlayacak.

Milli maç TRT 1’de şifresiz olarak yayınlanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu