Yaşam

Adım Farah Kaan kim, kim oynuyor, gerçekte kim? Kim benim adım Farah Kaan Akıncı (Oktay Çubuk), kaç yaşında, nereli?

benim adım farah O3 Medya imzalı, ilk bölümü 1 Mart 2023’te yayınlanan, yönetmenliğini Recai Karagöz’ün yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’un yazdığı drama Türk televizyon dizisidir. Adım Farah adlı dizide oynayan Kaan kimdir? Kim benim adım Farah Kaan Akıncı (Oktay Çubuk), kaç yaşında, nereli? Detaylar sizlerle…

BENİM ADIM FARAH KAAN AKINCI KİMDİR?

Kaan Akıncı

OKTAY ÇUBUK

Galip ve Vera’nın ilk ve tek çocuğudur. Kaan 20’li yaşlarına geldiğinde İstanbul gece hayatında kadınların ‘zorla’ saygı duyduğu, kadınlar tarafından paylaşılamayan şımarık bir figür olmuştu. Onlardan yararlanmak için konumlanmış onlarca sahte arkadaş ve korktuğu için selam veren onlarca insan var. Kendini küçük çaplı bir Ali Galip ilan etti. Tüm bunların altında babasının ilgisini çekmesi ve ona görünür olması yatmaktadır. Kaan’da ise Vera’dan babasının ektiği berbatlıktan çok daha fazla iyilik vardır. Kaan’ın iç dünyasında yalnız ve güçsüz bir çocuk vardır.

ADIM FARAH KAAN KARAKTERİNİ KİM OYNUYOR?

Adım Farah dizisinde Kaan Akıncı karakterini canlandırmıştır. oktay çubuk“Canlandırıyor.

OKTAY ÇUBUK KİMDİR?

12 Mart 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelen Oktay Çubuk, lise eğitimini İzmir Amerikan Koleji’nde tamamlamıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema-Televizyon bölümüne bağlantı fakültesi birinciliği ile girdi ve burada tam burslu olarak eğitimine devam ediyor. Cüneyt Sayıl Atölyesi’nde oyunculuk eğitimi aldıktan sonra birçok workshop’a katıldı. İlk olarak Cennetin Gözyaşları dizisinde rol aldı, ardından Nisan Dağ’ın Bir Nefes Daha dizisinde başrol oynadı. Son olarak Aşk Ağlatır dizisinde Fırat karakterini canlandırmıştır. Oktay Çubuk, Fox Tv’de yayınlanan Adım Farah dizisinde Kaan Akıncı karakterini canlandırmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu