Yaşam

Tamer Karadağlı’dan ilk açıklama: Açıklama yapacağım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan atama kararına göre Devlet Tiyatroları Genel Müdürü tiyatro ve sinema oyuncusu Tamer Karadağlı oldu. Bu gelişmenin ardından sosyal medyanın gündemine Tamer Karadağlı oturdu. Yeni göreviyle ilgili ne söyleyeceği merak edilen Karadağ, yaptığı açıklamada, “Şu anda konuşamam. Ben artık Tamer Karadağlı değilim, bir şey söylemem doğru değil çünkü Türkiye’yi temsil ediyorum.” kurum daha yeni.biraz zaman geçsin gerekli açıklamaları yaparım

CHP’DEN ATAMAYA TEPKİ

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Tamer Karadağlı’nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne atanmasını eleştirerek, “Devlet Tiyatroları bağımlı bir kuruluş değil, Türkiye’de yarı özerk bir kuruluştur. Bir anlamda hukuka göre 50 yıldır regülasyon bekleyen bir örgütten bahsediyoruz, “Özerk olması gereken bir kurumdan bahsediyoruz. Biz bu kanunu getirmek yerine Tamer Karadağlı’yı getiriyoruz. Neden? Sarayı çok seviyor. Aniden geri döndü” dedi.

‘KÜLTÜREL MİRASIMIZA DEĞER KATACAK’

Öte yandan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu da atama kararının ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da onayıyla yol arkadaşım, kardeşim Selim Terzi’yi tebrik ediyorum. Bakanlığımıza Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü olarak atanan ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne atanan Tamer Karadağlı’ya görevlerinde başarılar diliyorum. tiyatro sahnesine çıkıp kültürel mirasımıza değer katar.”

haber-kadinhani.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu