Teknoloji

Oyuncular için iyi haber! Sanal Oyunlar Artık Milli Piyango Online’da

Oyunseverlere hızlı, heyecanlı ve bol kazançlı bir eğlence deneyimi sunan Sanal Oyunlar artık millipiyangoonline adresi ve Milli Piyango taşınabilir uygulaması üzerinden oynanabiliyor. Milli Piyango Online web sitesinde ve taşınabilir uygulamada ilk sıralarda 17 oyun bulunuyor. Mayıs ayı itibariyle bu sayı 23’e çıkacak.

Oyunseverlerin misli.com’da ve Milli Piyango bayilerinde oynadıkları Sanal Oyunlar artık Milli Piyango Online web sitesi ve taşınabilir aplikasyonu üzerinden de oynanabiliyor. Böylece Türkiye’nin en çok tercih edilen sanal oyunu “Free Kick Pro” ve yeni lansmanı yapılan “Free Kick Pro League”; Türkiye Sanal Ligi, İngiliz Ligi, Sanal Futbol, ​​Sanal Tenis, Sanal Basketbol, ​​Amerikan Futbolu, Araba Yarışı ve Mermer Yarışı gibi farklı oyunlardan oluşan geniş bir portföy millipiyangoonline ve Milli Piyango taşınabilir uygulaması üzerinden oyunseverlerle buluşacak.

Mayıs ayı itibarıyla toplam oyun sayısı 23’e ulaşacak.

Milli Piyango Online’da başta uluslararası oyun sağlayıcıları tarafından geliştirilmiş 17 adet sanal oyun bulunmaktadır. Mayıs ayı itibarıyla portföye yenilerinin eklenmesiyle toplam sanal oyun sayısı 23’e çıkacak. Böylece oyunseverlere 5 gerçek maç görüntüsü ve 18 adet yüksek kaliteli animasyon oyunu sunulacak.

Tüm Sanal Oyunlar, GLI (Uluslararası Oyun Piyangoları) sertifikalı oyun sağlayıcıları tarafından geliştirilmiştir.

Sanal Oyunlar nasıl oynanır?

Sanal Oyunlar, sonuçların Rastgele Sayı Üreticisi (RSU) tarafından seçilen sayılara dayalıdır; Tamamen rasgele bir sayı çekilişi sonucunun bilgisayar tarafından oluşturulduğu, planlı ve sabit oranlı oyunlardan oluşan bir sunumdur. RSU, GLI (Uluslararası Oyun Piyangoları) tarafından bağımsız olarak test edilmiş ve onaylanmıştır. Bu oyunlardaki istatistiksel bilgiler, geçmiş ve güncel gerçek olaylardan ilgili kadroların ve oyuncuların istatistiklerine dayanmamaktadır. Görüntü akışları yalnızca bilgi amaçlıdır ve yalnızca sistem sonuçları geçerlidir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu