Haber

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Çiftinin Boşanma Kararı Verdiği İddiası Tekrar Tekrar Gündem Oldu!

Evlilikleriyle ilgili tüm tartışmalara karşı yaptıkları açıklamalar ve düşüncelerle herkesin beynini yakan ve magazin gündeminden bir an bile düşmeyen çift, Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun boşanma kararı aldığı tartışmalarını yeniden gündeme getirdi… Detaylar ?

Bugüne kadar Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül hakkında çok fazla tartışma çıktı…

Hatırlarsanız sonuncusu tüm sosyal medyayı sallayan ihanet ve imam nikahı tezleriydi. Kadir Doğulu, birçok kişinin bizzat tanık olduğu ihanet tezleriyle ilgili olarak,

Doğulu, o gün o ‘kadın’ dışında 80 kişiyle görüştüğünü, kendisiyle konuşmak isteyen herkesle de görüştüğünü, bir sorunu olursa dinlediğini ve yardımcı olmaya çalıştığını söyledi.

Zor soruları dinlemeye her zaman açık olduğunu söyleyen Kadir Doğulu’nun birden fazla kadınla imam nikahı kıydığı ve ortalığın karıştığı dedikoduları ortalıkta dolaşmaya başladı.

Neslihan Atagül’ün eşine destek vermesi ve bunun normal bir şey olduğunu söylemesi herkesi şaşırtsa da çift birkaç gün sonra Azerbaycan’da birlikte poz verdi.

Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyoruz ama bu ihanet ve imam nikahı tartışmalarından sonra ‘En mutlu biziz’ pozu veren ve öyleymiş gibi davranan çiftin ortada olmadığı söyleniyor. ve hatta boşanmaya karar verdiler. Tekrar ve tekrar!

Olmaz ve tabloid Onur Akay’ın iddialarına göre, Neslihan Atagül’ün tek başına eğlenmek için dışarı çıktığı ve Kadir Doğulu’nun bornozla karşıladığı gece cümbüş gecesi değildi…

Onur Akay’ın iddiasına göre Neslihan Atgül saatlerce ağlayarak sohbet etti ve parmağındaki yüzüğü yere fırlattı.

Üstelik Akay’ın iddiasına göre Neslihan Atagül, bazı özel reklam anlaşmaları için boşanmıyor, zamanını bekliyordu. Yani bize bu kadar gösterdikleri gibi pembe bulutların üzerinde aşkları yoktu!

Çift hakkında o kadar çok tartışma yapıldı ve çift o kadar çok üç maymunu oynadı ki, her zaman yeniden gündeme gelen boşanma tartışmalarına kulak mı asmamalı mı bilemiyoruz.

Çok sağlıklı bir ilişki yaşamadığını düşünen binlerce birey olduğumuzu düşünüyoruz ve Kadir Doğulu’nun aldatma iddiaları ve çiftin her seferinde “En iyi ilişkiye sahibiz, en iyisi biziz” şeklindeki görüntü ve tavırları, Gecenin bornozlu görüntülerini gerçekten tattırdı ve Onur Akay’ın tartışmasının detaylarını izlemek isterseniz ?

haberarsuz.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu