Haber

Lider Erdoğan açıklıyor! İşte Eskişehir ilçe adayları

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından önemli başlıklar;

Milletin ortak değerlerini istismar etme politikası artık sona ermiştir. 31 Mart, çalışma ve hizmet belediyeciliğinin yükselişinin simgesi olacak.

O hızlı treni Eskişehir’e kim getirdi? Yollarla ilgili atılan adımların imzası kimde? Bütün yolları kim inşa etti? AK Parti…

31 Mart çalışması hizmet belediyeciliğinin sembolü olacak. Milletin ortak değerlerini istismar etme politikası artık sona ermiştir. Bırakın 5 yılı, ne ülkemizin ne de şehirlerimizin kaybedecek bir günü bile yok. 17 kez sandıkta imtihan edildik ve başarılı olduk. Amacımız yine sandıkta birinci olmak ve şehirlerimizi çalışma politikasıyla yönetmektir.

BAŞKA BİR ÜLKEDE YAŞAsaydı YOK OLURDU

Kaybettiğimiz her anın sadece kendimize değil, çocuklarımızın geleceğine de büyük bedeller ödeyeceğini biliyoruz. Yaşadığımız darbelerle ülkeye bu korkunç şeyi yaptılar. Bu korkunç şeyi toplumsal gerilim ve ekonomik kriz döngüleriyle yaptılar. Terör örgütleriyle hayatımız boyunca bizi rahatsız ederek bu korkunç şeyi yaptılar. Biz iktidara geldiğimiz günden bu yana kalkınma hamlelerimizle bu hain tuzaklarla mücadele ediyoruz. Bizim son 10 yılda yaşadıklarımızın benzeri bir şey başka bir ülkenin başına gelse emin olun perişan olur. Türkiye’deki tüm oyunları bozduk.

ESKİ BAŞKANIN İSTEĞİ KOLTUĞUNA DÖNMEK

CHP’nin şehirlerimizi geleceğe hazırlama gibi bir niyeti yok. Değişim olarak gelen CHP’nin yeni lideri, tek parti faşizminden başka fikri olmayan bir zihniyeti hızla benimsedi. Eski lider derseniz kendini gündemde tutabilmek için yarı saçma yarı yalan ama tamamı cehalet dolu sözlerle bizimle alay etmeye çalışıyor. Neyle uğraşıyoruz? Küçük emellerle siyasi oyunlar oynuyorlar. Bırakın onlar kendi kısır siyasetlerinde, kavgalarında boğulsunlar, biz çalışma siyasetimizle milletimizi gururlandırmaya devam edeceğiz.

ESKİŞEHİR İLÇE ADAYLARI AÇIKLANDI

Alp:Alpaslan kokulu (MHP)

Beylikova: Vahit Kara

Av tüfeği:Kadir Bıyık

Güneş:Hidayet Özmen: (BBP)

Han:Bekir Belceli

İnönü:Serhat Hamamcı

Mahmudiye:Murat Uçarer

Mihalgazi:Zeynep Güneş

Mihalıççık:Halil Sami Barış: (MHP)

Odunpazarı:Özkan Alp
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu