Haber

Karabiga’daki bakkal ve marketlerde denetim yapıldı

Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesinde polis ekipleri, halkın sağlığını ve huzurunu ön planda tutarak bakkal ve marketlerde denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde gıda ürünlerinin muhafazası, saklanması, son kullanma tarihleri ​​ve genel temizliği gibi konular titizlikle incelendi.

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, kasabada yaşayan vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için kontrollerin her zaman devam edeceğini belirtti. Polis ekipleri kent genelindeki bakkal ve marketlerde periyodik kontrollerle halkın sağlığına yönelik riskleri en aza indirmeyi hedefliyor.

Denetimler kapsamında gıda ürünlerinin raf düzeni, temizlik standartlarına uygunluğu, saklama koşulları ve son kullanma tarihleri ​​detaylı olarak inceleniyor. Bu kontrollerle tüketicilerin sağlıklı ve güvenilir gıdalara erişiminin sağlanması, işletmelerin ise belirlenen standartlara uyması amaçlanıyor.

Belde sakinleri, Karabiga Belediyesi Zabıta ekiplerine teşekkür ederek, sağlıklı ve sağlıklı gıda sunma konusundaki hassasiyetlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Karabiga Belediyesi’nin benzer kontrol faaliyetlerini sık sık yürüterek halkın sağlığını ve huzurunu korumaya devam edeceği belirtildi. – ÇANAKKALE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu