Haber

KalDer Kayseri’den Memduh Büyükkılıç’a ziyaret

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Kayseri Şube Lideri Erkut Korkmaz ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Büyükkılıç, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “(KalDer) Kayseri Şube Lideri Erkut Korkmaz’a ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. KalDer Kayseri’nin bir gelenek haline getirdiği 8. Erciyes Harikalık Zirvesi’nde birlikteydik. Kurumsallaşma konusunda KalDer’in büyük dayanakları olduğunu düşünüyorum” dedi.

(KalDer) Kayseri Şube Lideri Erkut Korkmaz, ziyaret sonrasında Lider Büyükkılıç’a, Büyükşehir Belediyesi’nin 8. Erciyes Harikalık Zirvesi’ne takviyelerinden ötürü plaket takdim ederek, katkılarından ötürü teşekkür etti.

Başkan Büyükkılıç, Korkmaz’a teşekkürlerini ileterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak 8. Erciyes Mükemmellik Zirvesi’ne desteklerimizden ve katkılarımızdan dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler. Başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” biçiminde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu