Haber

Fenerbahçe, Sevilla maçında sahaya madde fırlatan taraftarlara ömür boyu stattan men cezası verdi.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanşı FenerbahçeSevilla’nın Sevilla’yı 1-0 mağlup ettiği maçta sahaya yabancı madde attığı tespit edilen 7 taraftara süresiz men cezası verildi.

“STADA GİRİŞLERİNİ YASAKLADIK”

FenerbahçeKonuyla ilgili olarak kulübümüzün bizzat tespit ettiği 7 kişinin stadımıza girişleri süresiz olarak yasaklanmıştır.

FenerbahçeTam açıklama:

“Futbol Grubumuz 16 Mart 2023 tarihinde Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu’nda oynanacaktır. SporUEFA Avrupa Ligi Son 16 Tip rövanş maçında yaşanan tribün olayları hakkında bir açıklama yapmak ve sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

İlk önce;

Takımımızın zirveyi yenme sorumluluğuyla son ana kadar mücadele ettiği maçta tribünlerimiz de bu sorumluluğu paylaşarak bir an bile durmadan takımımıza eşsiz bir destek verdi.

Fenerbahçemizin baskı ve oyunda üstünlük sağladığı anlarda sahaya atılan cisimlerle bu birlik ve emeğin bu şekilde heba edilmesi kabul edilemez.

Konuyla ilgili olarak kulübümüzün bizzat tespit ettiği 7 kişinin stadımıza girişi süresiz olarak yasaklanmıştır.

Ayrıca Fenerbahçe’ye destek olmak yerine engel olma amacı taşıdığı aşikar olan bu davranışın modülüne sahip olanlar; 6222 Sayılı Kanun başta olmak üzere ilgili mevzuat kapsamında güvenlik güçleri ve yetkili merciler tarafından tespit ve cezalandırma konusunda atılan tüm süreç ve adımların an be an tarafımızca yakından takip edildiğini kamuoyuna bildiririz.

Önümüzdeki dönemde yasa, talimat, tedbir ve tüm uyarılara karşı, karşılaşma ve eyleme bakılmaksızın yapılacak işlemlere ilişkin yasaklama kararlarının yanı sıra, her türlü adımın atıldığının da altını çizmek isteriz. Kulübümüzün uğrayacağı maddi zararların ilgili kişilerden tazmin edilmesini de gündemimize aldık.”

dogansar-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu