Haber

Eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Yıldız: “En büyük yatırım insana olan yatırımdır”

Elazığ’da eğitimcilerle bir araya gelen Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “En büyük yatırımın yol, su, köprü, elektrik, enerji ve ulaşımdan daha önce insanımıza yatırım olduğunu hepimiz biliyoruz” dedi.

Eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız bir dizi incelemelerde bulunmak için Elazığ’a geldi. Birinci olarak İlim Yayma Cemiyeti’nde Eğitime Dayanak Platformu tarafından düzenlenen programda eğitimcilerle bir ortaya gelen Yıldız, açıklamalarda bulundu.

Değişen bir dünya var lakin değişmeyen şeylerin bedeller olduğunu belirten eski Güç ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Bu kıymetlerimizi nasıl hem kendi içerimizde kalbimize oturtacağız hem de nasıl uygulamasını yapacağız bunları değerlendirdiğimiz bir toplantı olacak. En büyük yatırımın yol, su, köprü, elektrik, güç ve ulaşımdan daha evvel insanımıza yatırım olduğunu hepimiz biliyoruz. Zira kısa bir dünya hayatı sonsuz ve ebedi bir hayatı ve ahiret hayatı var. Zeki ve akıllı olan beşerler hem ahiretini hem de dünyasını düşünüp onu bir arada uygulayan insanlardır. Bizde bu kıvamı tutturmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Programa, eski Güç ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın yanı sıra, Vali Yardımcısı İsmail Alsancak, Elazığ Belediye Lider Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Eğitim Birsen Elazığ 1 Nolu Şube Lideri İbrahim Bahşi, Vilayet Müftüsü Selami Aydın, STK temsilcileri, ilçe ulusal eğitim müdürleri ve müftüleri katıldı. – ELAZIĞ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu