Ekonomi

Crédit Agricole, 11,9 milyar JPY tutarındaki sermaye benzeri tahvillerin erken itfasını duyurdu

Fransız bankacılık devi Crédit Agricole SA bugün, 11.900.000.000 JPY değerindeki Sabit Faizli Dönüştürülebilir Tahvillerin tamamını 2028’deki vade tarihinden önce itfa etme niyetini açıkladı. Önerilen itfa tarihi, Avrupa Merkez Bankası’nın onayına tabi olarak 24 Kasım 2023’tür ( ECB).

Söz konusu tahviller 26 Kasım 2018’de ihraç edildi ve ilk vadesinin Kasım 2028’de tamamlanması planlandı. Bankacılık otoritesi, bu tahvillerin erken itfasının ECB’nin önceden onayına tabi olduğunu açıkça belirtti.

Geri Alma Tutarı, ödenmemiş kavramsal tutarı ve tahakkuk eden tüm faizleri içerecektir. 24 Kasım’dan önceki iş gününe kadar ECB’nin onayının alınması halinde, İtfa Tutarı ödenecek ve faiz tahakkuku sona erecektir.

ECB’nin yaptırımının 24 Kasım’dan önceki iş gününe kadar onaylanmaması durumunda geri ödeme gerçekleşmeyecek. Tahvil sahiplerine, ödemeye ilişkin resmi bildirim ve ECB’nin yaptırım durumuyla ilgili güncellemeler alacakları güvencesi veriliyor.

Crédit Agricole SA, bu iletişimin, bu menkul kıymetlerin Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avustralya, Japonya gibi yargı bölgelerinde veya kayıt veya onay gerektiren diğer ülkelerde işlenmesine yönelik bir teklifi temsil etmediğini açıkladı.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

sason-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu