Yaşam

Belediye Başkanı Soner Çetin emeklilerin sorunlarını dinledi

Önder Soner Çetin emeklilerin sorunlarını dinledi
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Türkiye’de sayısı 13 milyonu aşan emeklilerin çoğunun zor şartlarda hayatlarını sürdürmeye çalıştığını söyledi. Her bölüme olduğu gibi emeklilere de yönelik projeler geliştirdiklerini belirten Önder Soner Çetin, emekli dinlenme konutlarının Türkiye’de birçok belediye tarafından örnek alındığını anlattı.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, emeklilerle bir araya gelerek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi.
Başkan Soner Çetin, Çukurova Belediyesi’nin örnek projelerinden Güzelyalı Emekliler Rezidansı’nı ziyaret ederek burada emeklilerle tanışıp sohbet etti. Emeklilerin durumunu soran Önder Soner Çetin, “Türkiye’de 13 milyondan fazla emekli vatandaşımız var. Çoğu zor koşullar altında yaşamlarını sürdürüyor. Asgari emekli maaşı 7 bin 500 TL ve emeklilerin çoğu bu maaşla geçinmek zorunda kalıyor. Bu rakamlarla geçinmek mümkün değil. “Allah onların yardımcısı olsun” dedi.
Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova’ya hizmet için gece gündüz çalıştıklarını anlatarak, her kesime yönelik projeler geliştirdiklerini söyledi. Belediye Başkanı Soner Çetin, emeklilere yönelik hayata geçirdikleri huzurevlerinin diğer belediyeler tarafından da örnek alındığını belirterek, belediye çalışanlarından vatandaşlara yeterli muameleyi yapmalarını istedi. Lider Soner Çetin, “Ben yurttaşlarıma nasıl davranıyorsam meslektaşlarım da öyle davranmak zorundadır.”
Emekli vatandaşlar da Önder Soner Çetin’e teşekkür ederek, “Buradaki çalışanların tutumu son derece iyi. Onlar bizim çocuklarımız. Bütün isteklerimizi yerine getiriyorlar. Bize böyle bir hizmeti sağladığınız için çok teşekkür ederiz. “Diğer yerdeki emekliler bizi kıskanıyor” dediler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu