Haber

Başkan Altay: “Konyaspor’un Kayacık Tesislerine İki Adet Çim Saha Getiriyoruz”

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konyaspor’un Kayacık Tesisleri’ne iki adet çim saha kazandırıyor.

Konya’nın en büyük markalarından Konyaspor’a katkı sağlamaya devam ettiklerini belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Takımımızın daha iyi şartlarda antrenman yapması ve başarılı olması için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.”

Konyaspor’un Kayacık Tesisleri’ne Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 adet çim saha yapılıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi olarak en çok değer verdikleri konulardan birinin Konya’nın spor altyapısının daha iyi hale getirilmesi olduğunu söyledi. Geçen yıl İslami Dayanışma Oyunları’na ev sahipliği yapan Konya’nın 2023 Dünya Spor Başkenti olduğunu kaydeden Önder Altay, Konya’nın her geçen gün güçlenen spor altyapısıyla değerli bir spor kenti haline geldiğini söyledi.

Konya’nın en büyük markalarından Konyaspor’a belediye olarak desteklerin devam ettiğini vurgulayan Lider Altay, “Konyaspor’umuzun Kayacık Tesisleri’ndeki dört saha artık yetmiyordu. Belediye olarak iki çim sahayı daha tesislere kazandırıyoruz. Alanlardan birini tel çit, obur olan alanları ise rüzgarlık yapıyoruz. 4 kat dolgu malzemesi, drenaj kanalları, sulama sistemleri gibi imalatlar devam etmektedir. Ayrıca tarlaların sulanması için 250 tonluk bir adet su deposu ve her tarla için 20 metre yüksekliğinde 4 adet aydınlatma direği bulunacaktır. Takımımızın daha uygun koşullarda antrenman yapması ve başarılı olması için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Takımımıza ve şehrimize hayırlı olsun.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu